Logo-Masterkans-kleur

Masterkans docenten en coaches

Aan de slag als docent of coach?

Als Mastercoach of -docent heb je de eervolle taak om de studenten van Masterkans te begeleiden naar een duurzame toekomst. Je bent voor hen een voorbeeld en inspirator. Onze coaches en docenten omarmen de Masterkans-filosofie en werkwijze, zijn betrokken bij de studenten en zijn echte teamplayers.

Masterkans-logo-klein

Student op de eerste plaats

De student staat bij Masterkans op de eerste plaats. Als Mastercoach ben je respectvol en een baken van veiligheid voor je studenten en collega’s. We bieden onze Mastercoaches en -docenten de gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en kansen te zien en te grijpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Kwaliteit en continuïteit zijn belangrijke waarden binnen Masterkans. We werken proces- en resultaatgericht waarin we met name kijken naar de mogelijkheden van de student. Met ons 13-stappenplan  als leidraad, We zijn eerlijk, transparant en respectvol naar de student toe. Om de kwaliteit te waarborgen stimuleren wij onze teamleden om zich te blijven ontwikkelen, als persoon en op kennisniveau.

Masterkans-logo-klein

Korte lijnen

De continuïteit van Masterkans vertaalt zich door goed op elkaar ingespeeld te zijn als vast team. Zo blijven de lijnen kort en kun je als coach en docent een veilige omgeving creëren waarin gewerkt wordt vanuit vertrouwen en aandacht.

Relatie opbouwen

Wat ons uniek maakt als coach en docent binnen Masterkans is dat we 24/7 bereikbaar zijn voor de student. We laten professioneel ouderschap zien en bouwen een relatie op met onze studenten. Als Mastercoach zal er dan soms veel van je gevraagd worden vanuit het team en de studenten.

beeldmerk-Masterkans-diapositief-283px283px

Iets voor jou?

Als team omzien naar elkaar, hulp vragen en elkaar hulp bieden is belangrijk om als Mastercoach soms even op adem te komen. Het is vooral heel belangrijk dat je plezier en energie haalt uit het werken bij Masterkans. 

Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen en inspirerende docenten en coaches. Wil je ook onderdeel uitmaken van ons Masterteam? Neem dan vooral contact met ons op!

beeldmerk-Masterkans-diapositief-283px283px