Grijp je Masterkans!

Als je dit leest, dat heb je de eerste stap gezet om je Masterkans te grijpen. Het toont aan dat je stappen wilt zetten. Wij zijn er voor je om je daarbij te begeleiden.

Even voorstellen

De professionals van Masterkans zijn er speciaal voor jou: jongeren die lef hebben, klaar zijn voor nieuwe uitdagingen en hun leven opnieuw en positief willen inrichten. Terug naar school, plezier beleven en werken aan een nieuwe toekomst. 

Het team van Masterkans begeleid je daar stap voor stap in. Zij staan 24/7 voor jou klaar. Wij weten dat het niet altijd makkelijk is om de juiste keuzes te maken of om aan school te werken wanneer je leven soms niet gaat zoals je had gehoopt. Maar jij kan het! Omdat wij geloven in jouw talenten en kwaliteiten. Samen met jou werken wij aan jouw nieuwe toekomst.

Masterkans-logo-klein

Jouw Masterplan

Je gaat een Masterplan maken die een weg vormt naar een fijne en succesvolle schoolperiode.  En uiteindelijk naar een baan waar je energie van krijgt en plezier aan beleefd. 

Tijdens Masterkans krijg je tijd en ruimte om te ontdekken wie je bent en wat je werkelijk wilt. Dit doe je in een klas met meerdere Masterkans-studenten met ieder hun eigen uitdagingen. Je vindt steun aan elkaar en leert met elkaar samenwerken. 

Ook ga jij je kennis weer op peil brengen en ga je vakken volgen zoals Nederlands, rekenen, burgerschap en Engels. 

beeldmerk-Masterkans-diapositief-283px283px

Heldere doelen

Via een interesse- en capaciteitentest worden jouw doelen helder. Zo kom je  er achter wat jij werkelijk wilt en hoe jij jouw toekomst vorm gaat geven.

Tijdens Masterclasses komt er iemand van buitenaf praten over zijn baan of ga je op bezoek bij een bedrijf. Zo krijg je een kijkje achter de schermen en worden jouw interesses nog meer aangewakkerd

Uiteindelijk ga je merken dat je steeds zelfstandiger wordt en helder voor ogen krijgt wat en hoe jij je doelen wilt bereiken

Je gaat nu jouw Masterplan in werking zetten en heb je ons niet meer nodig. Jouw welverdiende Masterkans-hoodie geeft aan dat je klaar bent voor een mooie toekomst.

Masterkans-logo-klein