Logo-Masterkans-kleur

Ons team gaat er helemaal voor!

Robbert van Opstal

Founder /coach/ docent

Hoi,

Ik ben Robbert van Opstal 41 jaar en woon met mijn gezin (Janine en vier kinderen) heerlijk rustig op het platteland. 

Samen met Janine heb ik Masterkans opgezet. Een droom die we samen hebben uit laten komen. Mijn passie is het om mensen te laten zien waar hun eigen kracht ligt en waar ze echt gelukkig van worden. Geloven in jezelf en zien waar jij goed in bent. Dat is voor mij elke dag een feest om aan bij te mogen dragen. Ik hou mij vooral bezig met coaching van studenten en met vakken als sport en persoonlijke ontwikkeling. Achter de schermen ben ik vooral bezit met het organisatorisch vlak. 

Mijn passie is sport en in mijn vrije tijd mag ik dan ook graag bezig zijn met triathlon en zeilen. 

Wil je meer van of over mij weten appen mag altijd. 

Zie ik je gauw?

Groet,

Robbert 

Janine van Opstal - Joosten

Founder /coach/ docent

Mijn naam is Janine van Opstal – Joosten en ik woon samen met mijn man Robbert en onze kinderen in Nieuwleusen. 

Samen met Robbert heb ik vanuit een gezamenlijke passie Masterkans opgericht. Het persoonlijk ontwikkelprogramma voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar.  

Mijn werk voelt voor mij elke dag als een feestje. Wanneer ik zelf voor de klas sta en met jongeren aan het werk ben geeft me dat veel energie. Ik vind het tof om te zien wanneer jonge mensen groeien en plannen voor de toekomst maken. Ik vind het altijd een hele eer om hierin te mogen begeleiden en samen toe te werken naar het doel van de student. 

Je zult me vooral in de klas tegenkomen als coach , docent Nederlands, burgerschap en loopbaan oriëntatie. Achter de schermen richt ik me op de planning en het didactisch programma. 

Misschien tot binnenkort !  

Muis

SIO (schoolhond in opleiding)

Woef ! 
 
Mijn naam is Muis. Mijn grote droom is schoolhond worden. Ik moet nog veel leren maar ik kan al heel goed een poot geven , zit, af en heel goed knuffelen. Je zult mij af en toe in klas zien want ik ga stagelopen bij Masterkans. 
 
Misschien tot snel ? 
 
Groetjes en een poot van mij 🐾

Je kunt mijn avonturen volgen op Instagram @Dooldle_Muis

Maxime Kick

Coach / docent

Mijn naam Maxime Kick, 35 jaar en woonachtig in Zwolle. Sinds september 2021 ben ik werkzaam als coach/ docent bij Masterkans. Ik verzorg twee dagen de lessen op het Alfa College en twee dagen op het Drenthe College. Op het Drenthe College ben ik mentor van de groep.

Studenten kunnen bij mij terecht met vragen waarbij ik ze zo goed mogelijk zal begeleiden en adviseren. Daarnaast sta ik altijd klaar voor studenten om mee te denken en te helpen. Of gewoon voor een gezellig kletspraatje!

Remco Wiersma

Coach / docent

Mijn naam is Remco Wiersma en ik kom uit het mooie Friese Sneek! Bij Masterkans ben ik coach voor Fase 2, docent Engels en Burgerschap. Ik ben opgeleid docent Engels maar de afgelopen jaren heb ik naast Engels ook Burgerschap en lessen Drama gegeven. Naast dat ik coach/docent ben, ben ik ook trainingsacteur. Met mij kun je dan ook gedrag oefenen, bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek! Ik hou van goede gesprekken voeren en vragen stellen die prikkelen, dus: droom jij je leven of leef jij je dromen?

Marjolijn Potkamp - van der Kolk

Office manager

Graag stel ik mijzelf even voor…
Mijn naam is Marjolijn Potkamp-van der Kolk en ik woon in Hasselt, getrouwd en trotse moeder van 3 jongens.

Sinds mei 2021 ben ik begonnen als officemanager bij Rewind Coaching en Masterkans. Of het nu gaat om de administratieve
werkzaamheden, agendabeheer of het ontvangst met een kop koffie en een vriendelijke glimlach…ik doe alles met heel veel passie en plezier.

Voor vragen/hulp in welke vorm dan ook….sta ik graag voor iedereen klaar.

Gwendolyn Barth

Coach / docent

Ik ben Gwendolyn Barth, 36 jaar en ik woon in Meppel. Ik ben werkzaam bij  Masterkans in zowel Hoogeveen als Meppel. Ik ben afgestudeerd op het vak Engels , maar ik heb in mijn tijd als docent ontdekt dat juist ook het coachen en begeleiden van leerlingen/studenten mij erg ligt. In mijn vrije tijd doe ik aan rugby. Een fysieke, maar bovenal zeer tactische sport waarbij je elke speler nodig hebt om samen je doel te bereiken. Iets wat ik in Masterkans terugzie. Samenwerken met het hele team om de student, de spil, te begeleiden naar zijn doel.